Thursday, December 20

Imbasan Kenangan 2012 Part I (4 Musytari Di Hati)

Assalamualaikum :)

Dah lama tak update blog. Kesian blog saya yang dah berhabuk plus tak cantik dah. T_T. Masa tak banyak. Mood tak menentu. Jadi, mohon maaf yaa :)
Nie pun mood yang sipi sipi. Kenapa? Jangan tanya --"

Okayy, straight to the main point. Nak sembang pasal tahun 2012 saya. 
Nak pecah pecah jadi banyak part. Mungkin ada empat part. Sebab banyak sangat yang saya nak cerita.
Kalau sempat sebelum saya kena balik sekolah 29 haribulan nie. 
Sambut tahun baru kat sekolah lah nampaknya. Takpa, abaikan pasal tu.



Cheritera cinta saya di 4 Musytari :) 




Inilah mereka. Di mana saya? Ohh, saya pun tak tahu nak jawab macam mana soalan tu. Sebab saya pun tak tahu kat mana saya sekarang sedangkan kelas kimia sedang berlangsung. 
Tidur di dorm? Maaf, saya tak ingat. Heheh.
Tapi, bukan semua kawan kawan sekelas saya ada dalam nie, disebabkan ramai yang tak ada itu LDP, jadi berkemungkinan besar saya kat Bilik Gerakan bersama pengetua. Kelas kimia ke pengetua? :P
Btw, itu Miss Liew kami :)

Itulah sebahagiannya. Nampak meriah kan? Memang meriah.

Nak berkenalan dengan mereka?
Saya nak ja kenalkan sorang sorang tu berserta gambar individu. Tapi, disebabkan internet yg terlalu berat untuk diload, saya tidak mampu untuk merajinkan diri berbuat sedemikian. Maaf  :(
Saya mampu nak mention nama ja. Guna gambar nie. Heheh :P


*Kami conteng dinding kelas*
Nampak nama saya? Nama nie juga macam turutan kedudukan meja dalam kelas sikit sikit.


Okaay, nie saya. *puas hati ada gak gambar aku* Dengan ketua kelas, Irfan nama dia.
Tapi dia popular dengan panggilan Bean. *abaikan background belakang yaa*
Nie gambar last day sekolah, sebab tu pakai baju korporat tu. Sweet tak kami?
Haha. Jangan salah sangka. Saya saja saja duduk kat situ, kami tiada apa apa hubungan istimewa pun --"


*Mereka yg tiada di dalam kelas kimia ;P*


*Nie Haikal. Tak nampak sangatkah? Alaa, pun boleh :P*


*Mamat macho IV Musytari :D*


*Taken : Last prep*


*Last Day of Form 4 :(*


*Meja Fatin rasanya, beg Sarah, ada makanan lagi!*


*Yg belakang Amalia, yg depan tunduk tuh Batrishia, penolong ketua kelas*


*Saya, Amir. Belakang : Epan


*Erra :)*


*Iqlima :)*



*Kelas yg dah macam tadika. Penuh dengan contengan kanak kanak tingkatan empat :P*


*Macam macam ada :P*



*Menyibuk kejap. Hahaha :D*


*Syazlin :) comel kan? Belakang : Ima*


*Jamuan kelas*
Muka aku buruk. Haha. 
Ada dua makhluk tengah tido dalam gambar nie ! Muahaha.
Kitorang pesan Domino's Pizza sambil minum air kotak milo yg cikgu kelas kami beli.
Tuu ja. Dan, bukan semua orang ada waktu nieh.
Budak band ada jamuan diorang sendiri kat bilik muzik.
Ini prep terakhir, jadi kami go on jugak dengan sapa sapa ja yang ada.
Sedaaaaaaaaaap :)

Boleh nak kata satu Seratas order Domino's untuk jamuan masing masing. 
Penat lahh abg ryder Domino's tu kann?

Malam tu lepas saya makan Domino's banyak kat kelas, balik dorm diorang kakak kakak dorm 
buat surprise belanja kami adik adik dorm makan Domino's lagi. Haihh.

Lepas tu aku terus muak dengan Domino's ! >.<

Okaaylah. That's all. 

#Saya harap dapat sama kelas ngan korang semua lagi, tapi tahun hadapan dengar dengar reshuffle kelas.
Sobss T_T
Takmauuuuuuu !

Dah, sampai sini je.
Kalau ada sapa sapa yang gambarnya tidak ada, saya minta maaf :'(

P/s : Kebanyakan gambar gambar ini diambil daripada album mereka : Mutiara dan Noradzim :)
Dan telah diedit oleh saya : Nurul Hafiza :)
Heee. Thanks for the ohsemmm picture yaaa *big smile*


*Mutiara ^^


*Noraa. Macam sweet couple lak nengoknye. Hee*




4 MUSYTARIANS :)

YOU ALL THE BEST ! 

GOOD LUCK tahun SPM yea ><